Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2008

(Παρα)ληρολογήματα


Σκίτσο του Edward Lear


..... ......Να λοιπόν μια κυρά στην Αθήνα
....... Που βαριέται να κάνει φασίνα
...Και το μπλογκ το αφήνει
Σκονισμένο να μείνει
.....Η τεμπέλα κυρά στην ΑθήναPiotr Ilich Tchaikovsky, The Nutcracker, "Chinese Dance"

:)

11 σχόλια:

kerasia είπε...

Κανονικά με ένα τέτοιο πηγούνι ξαραχνιάζεις χωρίς άλλη βοήθεια

ioeu είπε...

Ήτανε μια γυναίκα απ' την Αθήνα
που όλη μέρα πια είχε βαλθεί να
φτιάχνει ποιηματάκια
με σφαλιστά ματάκια
η γελαστή γυναίκα απ' την Αθήνα...

(το σκιτσάκι...το χρωστάω)

speira είπε...

Απαπαπα!! Έλαμψε ο τόπος! :-)

Φωτούλα είπε...

Ενδιαφέρον προφίλ
Καλό σου βράδυ πια
Υ.Γ. Μου λείπει ο Κωνσταντίνος

MenieK είπε...

χμ!! ελπίζω η φασίνα να μην ήταν προσωρινή....

just me είπε...

Θύμα των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και η μπλογκοδέσποινα, αναγκάστηκε να απολύσει το υπηρετικό προσωπικό και, προτάσσοντας θεληματικά το σαγόνι της αντί για την υπερήφανη μύτη της, αγαπητή Κερασιά, απεκδύθηκε του στάτους της «αφέντρας και κυράς» και υποδύεται ταπεινά την «καλή νοικοκυρά» _το κατά δύναμιν, αγαπητή Speira∙ η παρατεταμένη, ωστόσο, αποχή από τις τέχνες και τα γράμματα, την πείραξε στα νεύρα και άρχισε τα παραλη(ρολογ)ήματα (με τα οποία, όταν αργότερα συνέρχεται, γελά και αυτή η ίδια, αγαπητέ ioeu, σαν τη γελαστή γυναίκα την οποία περιγράφετε με τους (θρ)ιάμβους σας). Κατά τα άλλα, της λείπει κι εκείνης (της μπλογκοδέσποινας) πολύ ο Κωνσταντίνος, αγαπητή Νεράιδα, εκτός των άλλων γιατί, δεδομένων και αυτών των εξελίξεων, κανείς άλλος δεν την αποκαλεί πια «despoina» και μάλιστα «evgenestath»…
Όθεν, αγαπητή Meniek, αυτή η φασίνα δεν προβλέπεται να είναι προσωρινή, με την έννοια ότι, μην αντέχοντας και πολλή χειρωναξία, η ατυχήσασα μπλογκονοικοκυρά θα πορευτεί με τα αποτελέσματά της όσο γίνεται περισσότερο!

ioeu είπε...

Konstantineeeee......

ela epeigontos kai gluka tous logous ksanapestous

plai sths eygenestaths despoinas tous anapaistous

;))))))))))))))))))))))))))))))

PS (for his...majesty: an to gonidioma ekseragh se pamfoto ololygmo...kairos einai na...ksekounhthei kai na grapsei kana mail...)

just me είπε...

Αγαπητέ ioeu,
οι ευγενικοί μου τρόποι με εμπόδισαν να το κάνω θέμα πριν, αλλά χρώστα ο ένας χρώστα ο άλλος, να πώς φτάσαμε στην κρίση τις συνέπειες της οποίας πληρώνει εκόν άκον και το καλομαθημένο αυτό μπλογκ!

(για το σκιτσάκι λέμε...)

ΥΓ. ...ου μην και για το ταχυδρομικό τέλος του προς ετέρους απευθυνομένου υστερογράφου σας ("σπάγγος" η ευγενεστάτη δέσποινα!)
:) :) :)

dodo είπε...

LOL! και πάλι LOL!!!

游戏秘籍网 είπε...

It appears the level of my language is the need to improve, because some things I can not understand, but I still firmly believe that here is a very good article!

apple130674 είπε...

ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室